رسانه|مدیرکل بهزیستی بوشهر مطرح کرد:
 «سلام محله»؛ مشارکت همگانی برای خدمت‌رسانی

خلیج فارس: پویش «سلام محله» طرحی برای نزدیک کردن خدمت‌رسانی به خانه‌هاست؛ جایی که همدلی مردم می‌تواند گره‌گشای مشکلات اجتماعی باشد.

به گزارش خلیج فارس، «سلام محله» از دل محله شهر و روستاها برمی‌خیزد و دیوارهای بی‌تفاوتی را فرو می‌ریزد؛ پویشی که می‌خواهد محله را دوباره به نقطه امن همدلی، حمایت و همراهی تبدیل کند.

پویش «سلام محله» بیش از آنکه یک برنامه اداری باشد، دعوتی است برای بازگشت به همسایگی، برای شنیدن صداهایی که شاید سال‌ها در سکوت مانده‌اند.

همزمان با سراسر کشور، اجرای این پویش در 51 محله استان بوشهر آغاز شده؛ حرکتی که هدف آن، استفاده از توان داوطلبانی است که دل در گرو کمک به هم‌محله‌ای‌های خود دارند.

مدیرکل بهزیستی بوشهر گفت: بخش عمده‌ای از جامعه هدف ما در مراکز نگهداری حضور ندارند؛ آن‌ها در خانواده‌ها و محلات زندگی می‌کنند. بنابراین اگر قرار است خدمتی اثربخش ارائه شود، باید در همان جایی باشد که مردم زندگی می‌کنند؛ در دل محله.

مهرناز اسکندری افزود: طرح «سلام محله» دقیقا بر همین اساس طراحی شده؛ طرحی که می‌خواهد فاصله میان نهادهای حمایتی و مردم را کاهش دهد و محله را به پایگاه اصلی حمایت اجتماعی تبدیل کند.

اسکندری با تأکید بر نقش داوطلبان مردمی در موفقیت این پویش گفت: جذب داوطلبان در طرح «سلام محله» محدود به افراد دارای تخصص خاص نیست. حتی کسانی که تنها امکان اختصاص زمان، همراهی و همدلی دارند، می‌توانند در این مسیر نقش‌آفرین باشند.

وی یادآور شد: ثبت‌نام داوطلبان از اول بهمن‌ماه آغاز شده و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق سامانه salam.behzisti.ir اعلام آمادگی کنند. همچنین مراکز «مثبت زندگی» در سطح استان، مسئولیت جذب داوطلبان، اجرای فراخوان و پیگیری امور اجرایی طرح را در محلات بر عهده دارند.

ادامه داد: طرح «سلام محله» دقیقا بر همین اساس طراحی شده است؛ طرحی که می‌خواهد فاصله میان نهادهای حمایتی و مردم را کاهش دهد و محله را به پایگاه اصلی حمایت اجتماعی تبدیل کند.

مدیرکل بهزیستی بوشهر با تأکید بر نقش داوطلبان مردمی در موفقیت این پویش گفت: جذب داوطلبان در طرح «سلام محله» محدود به افراد دارای تخصص خاص نیست. حتی کسانی که تنها امکان اختصاص زمان، همراهی و همدلی دارند، می‌توانند در این مسیر نقش‌آفرین باشند.

وی افزود: ثبت‌نام داوطلبان از اول بهمن‌ماه آغاز شده و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق سامانه salam.behzisti.ir اعلام آمادگی کنند. همچنین مراکز «مثبت زندگی» در سطح استان، مسئولیت جذب داوطلبان، اجرای فراخوان و پیگیری امور اجرایی طرح را در محلات بر عهده دارند.

مدیرکل بهزیستی با اشاره به اجرای فراخوان در 51 محله استان خاطرنشان کرد: پس از پایان ثبت‌نام، فرآیند پایش و ارزیابی داوطلبان انجام می‌شود تا هر فرد متناسب با توانمندی‌های خود در خدمت‌رسانی مشارکت کند. جامعه هدف این طرح نیز بر اساس نیازسنجی‌های محلی تعیین خواهد شد و ممکن است شامل سالمندان تنها، افراد منزوی یا سایر گروه‌های نیازمند حمایت اجتماعی باشد.

وی تأکید کرد: هدف ما این است که خدمت‌رسانی، واقعی، متناسب با نیاز هر محله و با کمک مردم همان محله انجام شود؛ چرا که هیچ‌کس بهتر از همسایه، درد همسایه را نمی‌شناسد.

کد خبر 166764

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد